?

Log in

No account? Create an account

Vahinko


Friends only

Merkinnät · Arkisto · Kaverit · Käyttäjätiedot

* * *
Kerro.
* * *
* * *
(Deleted comment)
[User Picture]
On 4. syyskuuta 2007 17:44 (UTC), luonnoton replied:
Maailma on. Mutta siinä on myös poikkeuksia, erityisesti viattomille stalkkereille.
[User Picture]
On 4. syyskuuta 2007 18:37 (UTC), innersadfanboy replied:
Viattomilla stalkkereilla on yksityisemmätkin blogit, mutta niiden lisääminen on sikäli kyseenalaista ettei niissä tehdä muuta kuin vingutaan ja angstataan, vaihtoehtoisesti sekä että. Lisään silti varmuuden vuoksi.
* * *
[User Picture]
On 6. syyskuuta 2008 20:34 (UTC), sinipiika commented:
Hei.

Kuulin Jamilta, että olet todella fiksu ja opiskelet kirjallisuutta ja tuli sellainen olo, että haluaisin lukea journaliasi. Jos jotain yhdistävää tekijää haet, niin aloin nyt opiskella yleistä kirjallisuustiedettä, tosin Tampereen yliopistossa, ja liikuin ennen HeSetan piireissä hieman, Nuryssä. Nyt olen siirtynyt lähinnä epäviralliseen Korson alaosastoon, jonka toiminta koostuu kolmen-viiden hengen piknikeistä. En tiedä, olemmeko tavanneet, se on mahdollista.

Vaikka journalini profiilista voi lukea, että listoillani on paljonkin kavereita, en kerää sinne ihmisiä siksi, että vaikuttaisin paremmalta ihmiseltä, vaan siksi, että minua oikeasti kiinnostaa lukea toisten elämästä, ja kirjoittaminen on itselleni ollut aina luontevampi ilmaisumuoto kuin puhuminen.

Jos haluat tietää minusta jotain, kysy. Jos et viitsi, niin kysy Jamilta, se tietää aika varmasti. Ajattelin jotain sanoa, niin ehkä antaisin jonkinlaisen kuvan itsestäni ja saattaisit edes harkita lisääväsi minut listallesi.

Katja
* * *

· Jätä vastaus tähän · Share · Next Entry